The Amazing Health Benefits of Moringa Oleifera

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Moringa oleifera, also referred to as the drumstick tree (for the appearance of its seed-pods), is one of those traditional plants that have been eaten and used as herbal remedies long before Western science took an interest in them. Grown in the Himalayan region, South-East Asia and Africa, this plant recently became a big hit amongst European and American consumers. The evidence of multiple health benefits, as well as its nutritional value, make it a sought after product and health supplement. Taken by mouth or applied to the skin, moringa has plenty to offer. Read about it and you’ll understand why many swear by this hardy plant and call it the ‘miracle tree’. Every Part of Moringa can be Used When it comes to moringa, nothing is wasted. Every part has its uses and applications. Leaves, flowers, seeds, pods, oil and even roots and bark all have a valuable place in the kitchen and/or the medicine cabinet. Moringa leaves The most nutritious part of the pla...

BRAZO GITANO AL MICROONDAS ¡SOLO NECESITAS 5 MINUTOS PARA HACERLO!


Porciones / número de personas: 4
Dificultad: fácil
Tiempo de cocción: 5 min

Ingredientes para preparar brazo gitano:

  • 100 g de harina
  • 1 limón
  • 3 huevos
  • 2 cdas de mantequilla
  • 1 tza de crema pastelera
  • 5 cdas de azúcar


Cómo Preparar brazo gitano

Rallar la piel del limón. Separar las claras de las yemas y batir éstas hasta que quede un color blanquezino añadir la harina, 4 cucharadas de azúcar y 1 cucharada de ralladuras de limón y batir con la batidora de varillas.

Batir las claras a punto de nieve y añadirlas poco a poco a la pasta anterior con movimientos envolvente para q no se bajen.

Untar con mantequilla una hoja de papel vegetal por ambos lados y recubrir la bandeja del microondas, poner la pasta sobre la bandeja extendiéndola con un cuchillo humedecido en agua caliente cocer durante 5 minutos dependiendo de la potencia de tu microondas.

Retirar, darle la vuelta, extender una capa de crema pastelera y enrollar; espolvorear con el resto del azúcar y servir.

Puedes rellenar tu brazo gitano con lo que más te guste, crema de chocolate, dulce de leche, mermelada etc.

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